Home :: Termeni si conditii

Termeni si conditii

Costuri de transport

Costurile de transport sunt calculate in functie de destinatie (Brasov sau alte localitati) si de valoarea cosului de cumparatur.

 In cazul unei comenzi prin curier de peste 300 lei cu livrarea in Romania, livrarea este gratuita.

Taxele de mesagerie pentru valori mai mici de 300 lei in Romania sunt: 

  • Pentru comenzi intre 100 si 300 lei, se percepe o taxa de mesagerie de 19 lei
  • Pentru comenzi mai mici de 100 lei, se percepe o taxa de mesagerie de 29 lei

Excepţie de la această ofertă: localităţile în care serviciul de curierat NEMO nu are acoperire; pentru aceste situaţii vă rog solicitaţi preţ.

 

Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial Kaleido. Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate Kaleido. Utilizarea site-ului Kaleido vă permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe acest site Web ("Site") exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiţia păstrării în copii a tuturor anunţurilor privind drepturile de autor şi altor anunţuri de proprietate prezente în original. Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest Site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale. Este interzisă utilizarea acestor materiale pe un alt site Web sau în orice mediu computerizat legat în reţea. Materialele de pe acest Site sunt protejate. Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor drepturilor de autor şi mărcilor, precum şi a altor legi aplicabile. Nerespectarea oricăruia dintre aceşti Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site şi va trebui să distrugeţi imediat toate materialele descărcate sau imprimate. Obligaţiile Kaleido legate de produsele şi serviciile proprii sunt reglementate exclusiv de acordurile conform cărora sunt livrate. Nici un material de pe acest Site nu trebuie interpretat în sensul alterării acestor acorduri. Kaleido nu garantează exactitatea produselor şi serviciilor de pe acest Site. Kaleido îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment şi fără anunţ prealabil materialele şi serviciile de pe acest Site, produsele şi preţurile descrise în acesta. Este posibil ca materialele şi serviciile de pe acest Site să nu fie aduse la zi. Kaleido nu îşi ia angajamentul de a actualiza materialele şi serviciile de pe acest Site. Kaleido îşi rezervă dreptul de a modifica Termenii în orice moment prin actualizarea prezentului document. Recomandăm vizitarea periodică a acestei pagini pentru a verifica Termenii valabili în mod curent. Unele prevederi ale acestor Termeni pot fi înlocuite prin clauze legale şi termeni desemnaţi în mod expres de unele din paginile acestui Site.