Home :: Despre noi

Despre noi

Contact

 Telefon: 0268 549 120

 Facebook URL: Viziteaza Kaleido Facebook!

 Youtube Channel: Viziteaza Kaleido Youtube!

 Google+ URL:  Viziteaza Kaleido Google+!

 Bizoo URL: Viziteaza Kaleido Bizoo!

Program de lucru:

 Luni-Vineri: 9:00 am- 7:00 pm

 Sambata: 9:00 am - 5:00 pm

 Duminica:  -

 

Scurta prezentare:

Kaleido srl, J08/1088/1999 RO 12527200, capital social: 10000, cu sediul si depozitul in Brasov sos.Cristianului nr.1-3, a fost înfiiţată în anul 1999 şi a cunoscut o dezvoltare dinamică, devenind un principal furnizor de papetarie birotică în întreaga ţară.

 

După 15 ani de prezenţă pe piaţa românească, timp în care am analizat fiecare amănunt cu privire la o cât mai competitiva ofertă, putem spune că suntem în masură să oferim: calitate, originalitate şi preţuri competitive. Vă veţi convige că firma noastră oferă cel mai bun raport calitate-preţ. Un alt lucru de care puteţi beneficia este colaborarea cu o echipă tânără şi dinamică întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră. Calitate şi originalitate fiind primul obiectiv pe care l-am avut în vedere încă de la început, am încercat şi am reuşit să stabilim contacte cu cei mai renumiţi furnizori pentru fiecare gamă de produse pe care am dorit să o comercializăm.

 

Kaleido s-a dezvoltat pe piaţa românească prin servicii prompte şi de calitate. Vă propunem o largă gamă de produse ale unor mărci înternaţionale de renume. Vă asigurăm posibilitatea de a vă aproviziona rapid şi la cele mai mici preţuri datorită colaborării noastre excelente cu firme de curierat şi de transport. Pentru noi serviciile de înaltă calitate pe care le oferim înseamnă o dezvoltare permanentă a portofoliului şi în mod special satisfacerea clienţilor noştri. Scopul nostru este de a continua să lucrăm pentru clienţii noştri la standardele înalte pe care le-am stabilit pentru noi înşine, personalizând serviciile noastre pentru fiecare client.

 

Datorită contactului strâns cu clienţii a apărut necesitatea oferirii unor soluţii pentru materiale promoţionale; în decursul timpului am testat în mod continuu importatorii şi producătorii de materiale până cand am ajuns la câteva parteneriate extraordinare. Vă oferim acum câteva din miile de produse promoţionale care pot fi personalizate.

Unde ne puteti gasi?

Soseaua Cristianului nr 1-3 Brasov 500053